Dijon-Herbed Turcia
Dijon-Herbed Turcia ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 45 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, muștar gri poupon country dijon, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Turcia Dijon Se Topește, Cina De Curcan Dijon, și Sos De Curcan Dijon.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă untul, 1/4 cană muștar, rozmarin și piper într-un castron mediu până se omogenizează; se amestecă 1/4 cană suc de portocale. Rezervați 1/4 cană amestec de muștar pentru prepararea sosului; refrigerați până când este gata de utilizare.
Se toarnă sucul de portocale rămas în cavitatea curcanului. Slăbiți pielea de curcan din carne; frecați 1/4 cană din amestecul de muștar rămas sub piele, apoi frecați 1/4 cană suplimentară din amestecul de muștar rămas în afara curcanului.
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe raft în tigaie. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a uneia dintre coapse, având grijă să nu lăsați termometrul să atingă osul.
Adăugați 1 cană de vin în tigaie.
Coaceți 1 oră, perindând cu amestecul de muștar rămas după 30 min. Acoperiți curcanul liber cu folie. Continuați să coaceți 2 până la 2-1 / 4 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 74°, amestecând vinul rămas, 1/2 cană la un moment dat, în picături în tigaie, după cum este necesar, pentru a preveni arderea acestora.
Transferați curcanul pe placa de tăiat, rezervând picături în tigaie; acoperiți curcanul cu folie.
Între timp, turnați picăturile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare; îndepărtați grăsimea.
Adăugați suficient din vinul rămas în picături pentru a măsura 2-1 / 2 căni; pus deoparte.
Adăugați amestecul de muștar rezervat în tigaia de prăjire; gatiti pana se incalzeste, amestecand frecvent. Adăugați treptat făina, amestecând constant cu biciul până se omogenizează. Gatiti la foc mediu 1 pana la 2 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Adăugați picături de tigaie; se amestecă până se omogenizează. Gatiti 2 pana la 3 min. sau până când sosul se îngroașă și începe să fiarbă. Se amestecă muștarul rămas.