O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 218 calorii. Dacă $1.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., dieta 5:2-o oală de orez în stil sudic ar putea fi o uimitoare fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la conserve de roșii are 196 de fani. Un amestec de orez basmati, piper cayenne, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Orez sălbatic și ciuperci, stil sudic, Jos Acasă, Cină De Pui Și Orez În Stil Sudic, și Jos Acasă, Cină De Pui Și Orez În Stil Sudic.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o caserolă mare, pe bază de greutate, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
2
Adăugați ceapa, usturoiul, țelina și ardeii roșii și galbeni și gătiți timp de 4-5 minute, amestecând frecvent, apoi adăugați dovlecelul și gătiți încă 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați ierburile, condimentele și orezul și amestecați timp de 1 minut, acoperind bine orezul în celelalte ingrediente. Se amestecă roșiile pur și simplu, roșiile tocate și bulionul de legume și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazăre Goya®
4
Se aduce la fierbere și se acoperă cu un capac etanș, apoi se reduce focul și se lasă să fiarbă ușor timp de 15-18 minute până când orezul este fiert și amestecul se îngroașă.