Tort alimentar diavolului i necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 265 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tortul cu mâncare al diavolului, Tortul cu mâncare al diavolului, și Tortul cu mâncare al diavolului.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor și făinați o tigaie de 9x13 inch sau două tigăi rotunde de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-o tigaie mică topiți untul sau margarina cu ciocolata neîndulcită. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt Neindulcita
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Cremă împreună zahărul și ouăle până la culoare deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Ouă
4
Adăugați amestecul de ciocolată în ouă și temperați amestecul bătând bine (pentru a nu ajunge cu ouă amestecate!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Ouă
5
Adăugați 1 cană de apă fiartă (încă caldă) și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Amestecul va fi foarte lichid.
7
Se amestecă împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
8
Adăugați acest amestec în amestecul de ciocolată și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
9
Se amestecă oțetul și laptele și se amestecă în aluatul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Oțet
Lapte
10
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Tortul se împarte bine pentru umplerea cu mousse sau ganache sau umpluturi din Pădurea Neagră. Cel mai bun indiciu pentru ca acest tort să fie aproape gata este că veți începe să mirosiți aroma ciocolatei care vă umple casa!