Desertul de căpșuni al lui Annie
Desertul de căpșuni al lui Annie necesită aproximativ 8 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 385 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de topping biciuit, căpșuni, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, Desert De Căpșuni, și Desert De Căpșuni De Modă De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați untul, făina și nucile pecan într-un bol și apăsați într-un vas de copt de 9x13 inci.
Coaceți 10 până la 15 minute; nu lăsați să se rumenească. Se lasă deoparte până se răcește complet.
Într-un bol, amestecați crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Amestecați în toppingul biciuit.
Răspândiți peste crusta răcită. Refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Se acoperă cu căpșuni și se strecoară cu glazură pentru a servi.