Desert Încântător De Căpșuni

Desert Încântător De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați deliciosul desert de căpșuni. O porție conține 363 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 49 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, cremă de tartru, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, Desert De Căpșuni, și Desert Cu Căpșuni Triple pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1 cană de zahăr și smântână de tartru, continuând să bateți până când albii formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor în firimituri de cracker, nucă de cocos și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți amestecul pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 22 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-un castron mare, bateți smântâna, gelatina și zahărul rămas până se formează vârfuri rigide. Îndoiți căpșunile, apoi turnați peste stratul de albus de ou. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GelatinăGelatină
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista