Desert Sandwich Cu Înghețată
Ice Cream Sandwich desert ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sirop de ciocolată, sandvișuri cu înghețată, lichior cu aromă de cafea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se face un sandviș cu înghețată tropicală, Desert Sandwich Cu Înghețată, și Desert Sandwich Cu Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spoon biciuit topping într-un castron mare.
Combinați lichiorul de cafea și siropul de ciocolată și pliați în topping bătut. Se amestecă jumătate din barele de napolitane tocate.
Aranjați sandvișurile cu înghețată într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Întindeți uniform amestecul de topping bătut peste sandvișurile cu înghețată.
Se presară cu barele de napolitane tocate rămase. Acoperiți și congelați cel puțin 2 ore sau până când sunt ferme.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.