Desertul rece de rubarbă este un desert care servește 16. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână amestec de budincă de vanilie, apă, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Desert Rece De Mandarină, Desert De Iepuraș Rece, și Borș de sfeclă de rubarbă rece și acidulat.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați făina, untul și nucile. Apăsați într-un ungreased 13-in. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se coace la 350 CP timp de 20-25 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb, apa și rubarba până se omogenizează. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute sau până când rubarba este fragedă. Se răcește; se toarnă peste crustă. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Într-un castron mare, bateți smântâna până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți în marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
6
Se întinde peste stratul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Ardei Arbol
7
Într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie.
9
Se întinde pe stratul de cremă; se presară cu nucă de cocos. Se acoperă și se dă la frigider timp de 4-5 ore sau până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Ardei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
10
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de tăiere.
Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "