Desert pufos de limonadă roz cu crustă de covrig
Desert pufos de limonadă roz cu crustă de covrig ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 343 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, lămâie, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă pufoasă cu căpșuni cu crustă de covrig, Limonadă, Limonadă Roz, Limeade, și Salată Pufoasă De Fructe Roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, puneți covrigi și zahăr. Acoperiți; procesați 15 până la 20 de secunde sau până când sunt zdrobite fin. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, stropiți untul topit prin tubul de alimentare, pulsând pentru a se amesteca bine.
Apăsați amestecul de crustă în partea inferioară a tăvii de 11x7 inci sau a vasului de copt din sticlă.
Coaceți 5 până la 8 minute sau până când se fixează și se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Îndepărtați învelișul de folie din pachetul de brânză cremă, puneți brânza cremă într-un castron mare cu microunde; Cuptor cu microunde neacoperit pe mediu (50%) 45 de secunde până la 1 minut sau până când se înmoaie bine. Se amestecă până se omogenizează. Bateți amestecul de budincă uscată în cremă de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este bine încorporat.
Adăugați concentrat de limonadă și culoarea alimentelor. Bateți la viteză mică până se amestecă. Bateți la viteză medie, aproximativ 2 minute până devine pufos. Se amestecă ușor în 2 căni de topping bătut până se omogenizează.
Întindeți restul de topping bătut peste amestecul de limonadă. Dați la frigider cel puțin 2 ore sau până când este setat.
Tăiați desertul în pătrate.
Încingeți fiecare porție cu lămâie.