Desert pufos de limonadă roz cu crustă de covrig

Desert pufos de limonadă roz cu crustă de covrig
Desert pufos de limonadă roz cu crustă de covrig ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 343 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, lămâie, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă pufoasă cu căpșuni cu crustă de covrig, Limonadă, Limonadă Roz, Limeade, și Salată Pufoasă De Fructe Roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. în vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, puneți covrigi și zahăr. Acoperiți; procesați 15 până la 20 de secunde sau până când sunt zdrobite fin. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, stropiți untul topit prin tubul de alimentare, pulsând pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
CuptorCuptor
2
Apăsați amestecul de crustă în partea inferioară a tăvii de 11x7 inci sau a vasului de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
TigaieTigaie
3
Coaceți 5 până la 8 minute sau până când se fixează și se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Îndepărtați învelișul de folie din pachetul de brânză cremă, puneți brânza cremă într-un castron mare cu microunde; Cuptor cu microunde neacoperit pe mediu (50%) 45 de secunde până la 1 minut sau până când se înmoaie bine. Se amestecă până se omogenizează. Bateți amestecul de budincă uscată în cremă de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este bine încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Adăugați concentrat de limonadă și culoarea alimentelor. Bateți la viteză mică până se amestecă. Bateți la viteză medie, aproximativ 2 minute până devine pufos. Se amestecă ușor în 2 căni de topping bătut până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De LimonadăConcentrat De Limonadă
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
6
Se întinde peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Întindeți restul de topping bătut peste amestecul de limonadă. Dați la frigider cel puțin 2 ore sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
LimonadăLimonadă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Tăiați desertul în pătrate.
9
Încingeți fiecare porție cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista