Desert Pufos Cu Fistic
Rețeta desertului pufos de fistic poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână amestec de budincă de fistic, făină, topping bătut în carton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Desert Pufos De Mentă, Desert Pufos De Ananas, și Desert Pufos Cu Lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți margarina până se omogenizează.
Adăugați făina și zahărul; se amestecă până se sfărâmă. Se amestecă nucile.
Apăsați pe partea de jos a unui 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se coace la 375 CP timp de 10-12 minute sau până se fixează. Mișto.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și smântâna. Îndoiți în topping biciuit.
Răspândiți peste crustă. Într-un alt castron, combinați amestecurile de lapte și budincă; bate la viteză mică timp de 2 minute.
Se întinde pe primul strat. Întindeți cu grijă toppingul biciuit peste al doilea strat.
Se presară cu nuci. Se răcește cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "