Desert Pufos Cu Fistic

Desert Pufos Cu Fistic
Rețeta desertului pufos de fistic poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână amestec de budincă de fistic, făină, topping bătut în carton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Desert Pufos De Mentă, Desert Pufos De Ananas, și Desert Pufos Cu Lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți margarina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați făina și zahărul; se amestecă până se sfărâmă. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Apăsați pe partea de jos a unui 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se coace la 375 CP timp de 10-12 minute sau până se fixează. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și smântâna. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Răspândiți peste crustă. Într-un alt castron, combinați amestecurile de lapte și budincă; bate la viteză mică timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se întinde pe primul strat. Întindeți cu grijă toppingul biciuit peste al doilea strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
8
Se presară cu nuci. Se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista