Desert pentru cină caserola de cartofi dulci

Reteta desert pentru cina caserola de cartofi dulci este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță o uimitoare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cartofi dulci, nuci pecan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), Cartofi Dulci Desert Pătrate, și Rulouri De Cină Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii dulci într-o oală mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și curățați imediat cartofii dulci; transferați într-un castron mare și amestecați.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă zahărul alb, 1/2 cană unt topit, lapte, ouă și extract de vanilie în piure de cartofi dulci; se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inci.
Amestecați nucile pecan, zahărul brun, 1/2 cană de unt topit și făina împreună într-un bol.
Presărați amestecul de pecan peste amestecul de cartofi dulci. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la fiert, 25 până la 35 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până când pecanele se rumenesc ușor, încă aproximativ 5 minute.