Desert De Rubarbă Roz

Desert De Rubarbă Roz
Rosy rubarbă desert ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 251 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, nucă de cocos tăiată, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mucegai De Rubarbă Roz, Cel Mai Bun Mucegai De Rubarbă Roz, și Cea Mai Bună Salată De Rubarbă Roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați rubarba uniform într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Combinați zahărul și pudra de gelatină; se presară peste rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Presărați amestecul de tort uscat peste amestecul de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Bomboane RuntsBomboane Runts
4
Se toarnă apă fierbinte peste amestecul de tort (nu se amestecă). Se acoperă cu nucă de cocos și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Stropiți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista