Desert De Recoltare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul de recoltare. Această rețetă servește 15 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 241 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Dacă aveți la îndemână topping bătut din carton, ghimbir măcinat, glazură de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Recolta Desert De Fructe, Recoltarea Umpluturii, și Salată De Recoltare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, presărați gelatina peste lapte; lăsați să stea 5 minute. Gatiti si amestecati la foc mic pana se dizolva gelatina.
Adăugați dovleacul, zahărul brun, sarea, ghimbirul, scorțișoara și nucșoara. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie; amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult (amestecul va fi gros).
Se ia de pe foc. Acoperiți suprafața cu hârtie cerată; se da la frigider fara agitare pana se raceste. Îndoiți în jumătate de topping biciuit.
Aranjați jumătate din napolitane într-un 13-in uns. x 9 inch. dish. Se acoperă cu jumătate din amestecul de dovleac; repetați.
Se întinde cu toppingul bătut rămas. La frigider timp de 3 ore sau până când este setat.
Scor desert în 15 bucăți; aranja porumb bomboane în grupuri de trei.
Combinați glazura și colorantul alimentar; puneți într-o pungă mică de plastic resigilabilă. Introduceți un vârf rotund de patiserie # 5; țeavă pe fiecare bucată.
Tăiați desertul de-a lungul liniilor marcate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.