Desert De Morcovi
Desertul de morcovi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 488 calorii. Un amestec de unt, zahăr, jumătăți de caju și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sambharo de morcovi / cum se face salată caldă de morcovi Gujarati, Confit Morcov Arancini Tartine Cu Morcov Prăjit Houmous, și morcov sambharo , cum se face salata de morcovi gujarati.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, combinați morcovii și laptele. Aduceți la fierbere și gătiți până când cea mai mare parte a laptelui se evaporă, aproximativ 10 minute. Se amestecă zahărul și se fierbe până când amestecul devine uscat. Amestecați constant pentru a vă asigura că nu arde.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă caju și stafide și se sotează până când caju se rumenesc.
Se întinde peste amestecul de morcovi.
Presărați blatul cu cardamom măcinat pentru parfum.