Desert De Morcovi

Desert De Morcovi
Desertul de morcovi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 488 calorii. Un amestec de unt, zahăr, jumătăți de caju și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sambharo de morcovi / cum se face salată caldă de morcovi Gujarati, Confit Morcov Arancini Tartine Cu Morcov Prăjit Houmous, și morcov sambharo , cum se face salata de morcovi gujarati.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, combinați morcovii și laptele. Aduceți la fierbere și gătiți până când cea mai mare parte a laptelui se evaporă, aproximativ 10 minute. Se amestecă zahărul și se fierbe până când amestecul devine uscat. Amestecați constant pentru a vă asigura că nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă caju și stafide și se sotează până când caju se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
StafideStafide
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se întinde peste amestecul de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Ardei ArbolArdei Arbol
5
Presărați blatul cu cardamom măcinat pentru parfum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CardamomPulbere De Cardamom
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista