Desert De Iaurt Marmorat

Desert De Iaurt Marmorat
Desertul de iaurt marmorat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 277 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de vanilie, nuci, fructe tăiate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert De Iaurt Marmorat Înghețat, Desert De Brânză Cu Brânză Marmorată, și Desert Cu Cheesecake Marmorat Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, tăiați untul în făină, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când se amestecă uniform. Se amestecă nucile. Apăsați uniform pe partea inferioară a tăvii pătrate de 9 inci sau a tăvii cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți aproximativ 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți iaurturile congelate pe crustă, alternând arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Întindeți iaurturile ușor pentru a netezi. Acoperiți și congelați cel puțin 3 ore până când sunt ferme, dar nu mai mult de 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 10 minute înainte de tăiere. Scufundați cuțitul în apă fierbinte, apoi rulați cuțitul de-a lungul părții desertului pentru a slăbi. Desert de Top cu fructe; stropiți cu sirop de ciocolată. A se păstra acoperit în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
FructeFructe
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista