Desert De Ciocolată Final
Nevoie de un desert fără gluten? Desertul final de ciocolată ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 406 calorii, 3G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Toțiretetele au 259 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, extract de vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Desert De Plăcintă Cu Noroi Înghețat, Tort Cu Banane / Desert De Primăvară Final, și Tortul Meu De Ciocolată Final Cu O Brânză Cremă De Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Amestecați ciocolata, cafeaua instant și sarea împreună într-un bol mediu.
Încălziți smântâna, zahărul și vanilia într-o cratiță la foc mediu, amestecând constant, până când începe să fiarbă.
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste amestecul de ciocolată; lăsați să stea 1 minut.
Bateți amestecul de ciocolată și smântână timp de 1-2 minute până când sunt combinate.
Se toarnă amestecul în patru căni mici de espresso. Atingeți pentru a elimina bulele de aer. Se răcește bine la frigider timp de cel puțin 4 ore.
Se servește acoperit cu ciocolată rasă sau se adaugă frișcă ușor și praf cu cacao.