Desert de ciocolata cu menta

Desert de ciocolata cu menta
Desertul cu ciocolată și mentă este o rețetă fără gluten cu 20 de porții. O porție conține 509 calorii, 7 g de proteine și 34 g de grăsimi. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 15 minute. Un amestec de zahăr brun, unt, ciocolată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 107 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de desert cu ciocolată cu mentă, Desert Eclair cu ciocolată și mentă și Desert congelat cu ciocolată și mentă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, topește 1/2 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Fulgi De Nucă De Cocos1 Pachet (10 Uncii) Fulgi De Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adauga nuca de cocos; gătiți și amestecați până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Se ia de pe foc. Se amestecă zahărul brun și nucile pecan; amesteca bine. Pune deoparte 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
4
Apăsați amestecul de nucă de cocos rămas pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 13 inchi uns. x 9-in. farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
5
Intr-o cratita la foc mediu, topim ciocolata si untul ramas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați zahăr și lapte. Se aduce la fierbere lent; gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
7
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Misto; se toarnă peste amestecul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
8
Întindeți înghețată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Stropiți cu amestecul de nucă de cocos rezervat. Congelați timp de 6-8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
10
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire. Desertul poate fi congelat până la 2 luni.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista