Desert de ciocolata cu menta
Desertul cu ciocolată și mentă este o rețetă fără gluten cu 20 de porții. O porție conține 509 calorii, 7 g de proteine și 34 g de grăsimi. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 15 minute. Un amestec de zahăr brun, unt, ciocolată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 107 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de desert cu ciocolată cu mentă, Desert Eclair cu ciocolată și mentă și Desert congelat cu ciocolată și mentă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, topește 1/2 cană de unt.
Adauga nuca de cocos; gătiți și amestecați până se rumenesc.
Se ia de pe foc. Se amestecă zahărul brun și nucile pecan; amesteca bine. Pune deoparte 1 cană.
Apăsați amestecul de nucă de cocos rămas pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 13 inchi uns. x 9-in. farfurie.
Intr-o cratita la foc mediu, topim ciocolata si untul ramas.
Adăugați zahăr și lapte. Se aduce la fierbere lent; gătiți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Misto; se toarnă peste amestecul de nucă de cocos.
Întindeți înghețată deasupra.
Stropiți cu amestecul de nucă de cocos rezervat. Congelați timp de 6-8 ore sau peste noapte.
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire. Desertul poate fi congelat până la 2 luni.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "