Desert De Ananas Fript
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, desertul de ananas fript ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest desert are 310 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ananas, tort de lire sterline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Desert De Ananas Fript, Desert De Pere Fript, și Ananas Fript.
Instrucțiuni
Așezați felii de ananas pe o tigaie pentru pui. Topiți fiecare cu 2 lingurițe de zahăr brun și 1-1 / 2 lingurițe de unt. Se fierbe 4 inch. de la căldură timp de 3-5 minute sau până când zahărul este bulbuc.
Așezați fiecare felie pe o bucată de tort de lire sterline; se acoperă cu înghețată și se presară cu scorțișoară.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "