Desert cu pere la grătar
Desertul cu pere la grătar este un desert vegetarian lacto-ovo și fără gluten . Această rețetă este suficientă pentru 2 porții, cu 302 calorii , 3 g de proteine și 11 g de grăsimi fiecare. Pentru 92 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câteva persoane au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și cumpărați suc de lămâie, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 42% . Acest scor este solid. Pâinea prăjită cu pere la grătar și prosciutto , peștele asiatic la grătar și chiftelele de crab la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Ungeți perele cu suc de lămâie; așezați-le pe o tigaie de copt, cu partea tăiată în sus.
Într-un castron mic, combinați zahărul brun și migdalele; încorporați untul tăiat până se face sfărâmicioasă.
Presărați peste pere. Frigeți la o distanță de 8-10 cm de foc timp de 2-3 minute sau până când toppingul devine auriu.