Desert Cu Cremă Dragă

Desert Cu Cremă Dragă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul Sweetheart Custard. Această rețetă servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 232 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, chipsuri de ciocolată semidulce, produse de patiserie) și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 19%. Dragă Desert, Dragă Desert, și Desert Cu Cremă De Piersici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Întindeți fiecare patiserie între hârtie cerată într-un 12 in. cerc. Folosind un 11-in.-model larg în formă de inimă, tăiați fiecare patiserie într-o formă de inimă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2
Așezați pe foi de copt unse și făinate; înțepați cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se coace la 450 de euro timp de 7-9 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci.
5
Se presară cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
6
Într-o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea; amestecați treptat laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Se ia de pe foc.
8
Combinați gălbenușurile de ou și sucul de lămâie. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou; reveniți la tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se ia de pe foc. Se amestecă untul. Capac; se da la frigider pana se raceste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
10
Într-un castron, bateți smântâna și zahărul cofetarilor până se formează vârfuri rigide. Bateți ușor crema de lămâie, apoi pliați în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Așezați o patiserie pe o farfurie de servire; se întinde cu jumătate din cremă. Aranjați jumătate din fructe de pădure peste cremă. Se acoperă cu cremă rămasă. Aranjați boabele rămase peste umplutură. Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată și scurtați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Stropiți deasupra. Se da la frigider pana se serveste.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru cremă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista