Desert Cu Condimente De Dovleac

Desert Cu Condimente De Dovleac
Dacă 78 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., dovleac-condiment desert ar putea fi o mare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 344 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, zahăr brun, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cafea de desert cu lichior de condimente de dovleac Bailey ' s, Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă, și Condimentează-Ți Viața: Fursecuri Pentru Micul Dejun Cu Condimente De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele crustei până se sfărâmă. Apăsați în tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 10 minute; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, bateți dovleacul, laptele, ouăle, zahărul granulat, sarea și condimentele de plăcintă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
DovleacDovleac
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă peste crusta parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți 20 de minute. Într-un castron mic, amestecați nuci pecan, 1/2 cană zahăr brun și 2 linguri unt până se sfărâmă; se presară peste umplutura de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
DovleacDovleac
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
6
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când umplutura este setată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Într-un castron mic răcit, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul, coaja de portocală și scorțișoara până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Serviți desertul acoperit cu frișcă. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista