Desert Cu Condimente De Dovleac
Dacă 78 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., dovleac-condiment desert ar putea fi o mare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 344 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, zahăr brun, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cafea de desert cu lichior de condimente de dovleac Bailey ' s, Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă, și Condimentează-Ți Viața: Fursecuri Pentru Micul Dejun Cu Condimente De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele crustei până se sfărâmă. Apăsați în tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
Coaceți 10 minute; se răcește ușor.
Într-un castron mare, bateți dovleacul, laptele, ouăle, zahărul granulat, sarea și condimentele de plăcintă până se omogenizează.
Se toarnă peste crusta parțial coaptă.
Coaceți 20 de minute. Într-un castron mic, amestecați nuci pecan, 1/2 cană zahăr brun și 2 linguri unt până se sfărâmă; se presară peste umplutura de dovleac.
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când umplutura este setată. Se răcește complet.
Într-un castron mic răcit, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul, coaja de portocală și scorțișoara până se formează vârfuri tari.
Serviți desertul acoperit cu frișcă. A se păstra la frigider.