Desert Cu Banane Butterscotch
Desertul cu banane Butterscotch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 4. O porție conține 390 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână banane, gălbenuș de ou, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 12%. Rețete similare sunt Parfait de budincă de banane Butterscotch: un desert rapid și ușor, Desert Cu Nuci Pecan, și Desert Cu Nuci Pecan.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, combinați primele cinci ingrediente. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand amestecul se ingroasa usor si un termometru citeste 180 de minute, aproximativ 20 de minute.
Așezați tortul pe farfurii de servire; acoperiți cu banane. Se acoperă cu sos cald de butterscotch. Sosul poate fi păstrat la frigider până la 3 zile. Pentru a reîncălzi, încălziți în cuptorul cu microunde până la fierbere; bateți înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.