Desert cu ananas la gratar

Desert cu ananas la gratar
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, desertul cu ananas la grătar ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană grozavă de încercat. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 304 calorii, 6 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați granola fără stafide, ananas, topping de înghețată cu caramel și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 46%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Desert cu ananas la grătar, Coaste scurte la grătar cu ananas la grătar și sos cu ananas-Habanero și Desert cu brânză cu ananas.

Instrucțiuni

1
Scurgeți ananasul, rezervând 1/3 cană de suc și șase felii de ananas (păstrați sucul și ananasul rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Într-un castron mic pentru cuptorul cu microunde, combinați untul, zahărul brun, vanilia, scorțișoara și sucul rezervat. Se pune la microunde, neacoperit, la putere maximă timp de 1-2 minute sau până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Ungeți jumătate din amestec pe ambele părți ale feliilor de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
4
Prăjiți, neacoperit, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la foc timp de 3-5 minute sau până când se rumenesc ușor, întorcându-l o dată și ungeți cu amestecul de unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Pune ananasul în boluri pentru desert; deasupra cu inghetata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Stropiți cu topping de caramel; se presară cu granola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru ananas la grătar. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăDesert
Revista