Desertul cremos de nucă de cocos este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 539 calorii. Pentru 1,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită nuci pecan, nucă de cocos, extract de nucă de cocos și cremă de brânză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Desert Triplu Cu Nucă De Cocos, Desert Cu Rubarbă De Nucă De Cocos, și Desert Cu Piersici De Cocos.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați făina și zahărul; se taie în unt până se sfărâmă. Se amestecă nucile pecan. Apăsați într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se coace la 325 CP timp de 20-25 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pentru Petreceri
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează; pliați în 1 cană de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Răspândiți peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
5
Într-un alt castron mare, bateți laptele, extractul și amestecurile de budincă timp de 2 minute; lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie. Îndoiți în 1-1 / 2 căni de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Se întinde peste amestecul de brânză cremă. Se acoperă cu topping biciuit rămas. Toast restul de nucă de cocos; se presara deasupra. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Stropi în Formă De Inimă
4 Felii Subțiri De Salam
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "