Desert CR portocale cu sos de afine Rubin
Orange Cr desert cu sos de afine Rubin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, topping biciuit, gelatină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Desert cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură rubinică, Tort De Lire Sterline Cu Sos De Afine Rubin, și Souffl de nucă de cocos prăjită cu sos de afine roșu-rubiniu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 375 F. Spray 9-inch springform pan cu spray de gătit. Apăsați cracker firimituri uniform în partea de jos a tigaie.
Se pune la frigider sau congelator până se răcește complet.
Între timp, într-o cratiță medie, amestecați afine, zahăr, amidon de porumb și apă până se omogenizează.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Reduceți căldura la minim; fierbeți 10 până la 15 minute sau până când apar afine, amestecând ocazional. Se răcește 15 minute. Se da la frigider pana la servire.
În cratiță mică, amestecați gelatina și sucul de portocale; lăsați să stea 2 minute.
Puneți cratița la foc mic; se amestecă până se dizolvă gelatina.
În recipientul blenderului, puneți iaurtul și coaja de portocală; se amestecă până se omogenizează. Cu blenderul care rulează, adăugați amestecul de gelatină. Acoperiți; amestecați la viteză mare timp de 15 până la 20 de secunde sau până când sunt combinate. Lingură în castron mediu. Amestecați ușor toppingul biciuit. Lingură și se întinde ușor peste crusta răcită. Dați la frigider 3 ore sau până când este setat.
Pentru a servi, rulați cuțitul în jurul marginii desertului; îndepărtați partea tigaiei.
Tăiați desertul în pene; așezați pe farfurii individuale de desert. Se acoperă fiecare cu 2 linguri de amestec de afine.