Desert Covrig cu Capsuni

Desert Covrig cu Capsuni
Desertul de covrigi cu căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 460 de calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,51 USD per porție. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, pudră de gelatină de căpșuni, zahăr și topping bătut. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ desertul de covrigi cu căpșuni, desertul de covrigi cu căpșuni și desertul de covrigi cu căpșuni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați covrigii și untul. Apăsați pe partea de jos a două 10 oz. cupe de cremă unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe Pudră De Gelatină De Căpșuni2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe Pudră De Gelatină De Căpșuni
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Coaceți la 375° timp de 6-8 minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Intr-un castron mic, combina crema de branza si zaharul pana se omogenizeaza. Îndoiți toppingul bătut. Cu lingura peste crusta. Se da la frigider pentru 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Între timp, într-un castron mic, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se acoperă și se dă la frigider pentru 20 de minute sau până se îngroașă ușor. Îndoiți căpșuni. Turnați cu grijă peste umplutură. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desert în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute - noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista