Desert Covrig cu Capsuni

Desert Covrig cu Capsuni
Desertul de covrigi cu căpșuni durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 331 de calorii. Această rețetă servește 18 și costă 95 de cenți per porție. Funcționează bine ca desert ieftin pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați căpșuni, covrigei, gelatină de căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent cu lingura de 16%. Rețete similare sunt desertul de covrigi cu căpșuni, desertul de covrigi cu căpșuni și desertul de covrigi cu căpșuni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați covrigii și untul. Apăsați pe fundul unui 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (10 Uncii Fiecare) De Căpșuni îndulcite Feliate Congelate, Dezghețate2 Pachete (10 Uncii Fiecare) De Căpșuni îndulcite Feliate Congelate, Dezghețate
Pachete Fiecare) Căpșuni îndulcite Feliate Congelate, DecongelatePachete Fiecare) Căpșuni îndulcite Feliate Congelate, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar. Într-un castron, bate crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Îndoiți toppingul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se întinde peste crusta răcită. Dă la rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Scurgeți ananasul, rezervând sucul; pune deoparte ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
5
Adăugați apă în sucul de ananas dacă este necesar pentru a măsura 1 cană; se amestecă în amestecul de gelatină. Dă la frigider până se întărește parțial. Se amestecă ananasul și căpșunile rezervate. Turnați cu grijă peste umplutură. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 3-4 ore sau până când sunt fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista