Desert Cheesecake învolburat cu portocale
Desertul Cheesecake învolburat cu portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 275 de calorii, 5 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, gălbenuș de ou, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 1386 ar spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29%. Acest scor este destul de prost. Desertul cu brânză cu portocale, desertul cu șerbet învolburat și prajitura cu brânză cu merișoare învolburate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325°.
Pune fursecurile și migdalele într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se formeaza firimituri fine. Se amestecă untul. Apăsați într-un 9-in neuns. tava patrata de copt.
Coaceți 15 minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați 6 linguri de zahăr și amidon de porumb. Se amestecă sucul de portocale, apa și coaja până se omogenizează. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușul de ou. Întoarceți totul în tigaie. Reduce caldura. Gatiti, amestecand continuu, 1 minut. Se lasa deoparte sa se raceasca complet.
Puneți ciocolata de copt într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna până la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată; se bate până se omogenizează. Misto.
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul rămas până se omogenizează. Bateți în făină.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină. Bateți amestecul de smântână și ciocolată albă până când se combină.
Pune 1/4 cană amestec de brânză cremă într-un castron mic; amestecați amestecul de portocale până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul de brânză simplă peste crustă. Puneți aluatul de portocale cu linguri, aleatoriu deasupra.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a se învârti.
Coaceți la 325° 30-35 de minute sau până când umplutura se fixează. Se răcește pe un grătar 1 oră. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Tăiați în pătrate. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake poate fi asociat cu Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Roséul Bodega Norton Brut cu nota de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Bodega Norton Brut Rose]()
Bodega Norton Brut Rose
Arome intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un final lung.