Desert Cheesecake învolburat cu portocale

Desert Cheesecake învolburat cu portocale
Desertul Cheesecake învolburat cu portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 275 de calorii, 5 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, gălbenuș de ou, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 1386 ar spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29%. Acest scor este destul de prost. Desertul cu brânză cu portocale, desertul cu șerbet învolburat și prajitura cu brânză cu merișoare învolburate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325°.
Echipamente pe care le vei folosi
Prăjituri Scurte (aproximativ 23)Prăjituri Scurte (aproximativ 23)
2
Pune fursecurile și migdalele într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se formeaza firimituri fine. Se amestecă untul. Apăsați într-un 9-in neuns. tava patrata de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Apa Rece2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Apa Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți 15 minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-o cratiță mică, combinați 6 linguri de zahăr și amidon de porumb. Se amestecă sucul de portocale, apa și coaja până se omogenizează. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușul de ou. Întoarceți totul în tigaie. Reduce caldura. Gatiti, amestecand continuu, 1 minut. Se lasa deoparte sa se raceasca complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Puneți ciocolata de copt într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă peste ciocolată; se bate până se omogenizează. Misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul rămas până se omogenizează. Bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină. Bateți amestecul de smântână și ciocolată albă până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Pune 1/4 cană amestec de brânză cremă într-un castron mic; amestecați amestecul de portocale până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se toarnă amestecul de brânză simplă peste crustă. Puneți aluatul de portocale cu linguri, aleatoriu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
12
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a se învârti.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Coaceți la 325° 30-35 de minute sau până când umplutura se fixează. Se răcește pe un grătar 1 oră. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Tăiați în pătrate. A se păstra la frigider.

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Cheesecake poate fi asociat cu Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Roséul Bodega Norton Brut cu nota de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un final lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista