Desert Brownie Cu Mousse De Ciocolată
Reteta Ciocolata Mousse Brownie desert ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 3 ore și 20 de minute. Acest desert are 407 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Mousse De Ciocolată Brownie, Tort de ciocolată Brownie cu Mousse de ciocolată albă și banane caramelizate, și Shot-Uri De Brownie Cu Mousse De Ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă de 13x9 inci). Ungeți fundul numai cu tigaie de 13x9 inci sau tigaie cu arc de 10 inci. Într-un castron mare, amestecați amestecul de brownie, siropul de ciocolată, apa, uleiul și 2 ouă până se omogenizează bine.
Întindeți aluatul în tigaie.
În cratița de 2 litri, încălziți 3/4 cană frișcă și chipsurile de ciocolată la foc mediu, amestecând continuu, până când ciocolata se topește și amestecul este neted; se răcește ușor. Într-un castron mediu, bateți 3 ouă și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până se spumează; se amestecă în amestecul cremă-ciocolată.
Se toarnă uniform peste aluat.
Coaceți tigaia dreptunghiulară aproximativ 44 de minute, tigaia cu formă de arc aproximativ 1 oră 5 minute sau până când toppingul este setat. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Se servește la temperatura camerei sau se acoperă bine și se dă la frigider până se răcește.
Într-un castron mic, bateți toate ingredientele pentru frișcă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Serviți desertul cu frișcă. A se păstra la frigider.