Deschideți curcan cu care se confruntă umplutura Patty cu sos și sos de afine

Deschideți curcan cu care se confruntă umplutura Patty cu sos și sos de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncăruri laterale, așa că încercați să încercați curcan cu umplutură deschisă cu sos și sos de afine. Pentru $ 3.47 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1211 calorii, 33g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână slănină, unt, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Deschis Cu Care Se Confruntă Turcia Patty Se Topesc, Deschis Cu Care Se Confruntă Turcia Patty Se Topesc, și Sandvișuri cu curcan fierbinte și sos cu față deschisă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti slanina intr-o tigaie din fonta la foc mediu-mare pana cand este foarte crocanta, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a scurge și a rezerva grăsimea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Între timp, împachetați o măsură uscată de 1 cană strâns cu o ceașcă de 1/2 din umplutura de curcan de modă veche. Aruncați umplutura pe o foaie de copt și apăsați în jos într-un tort de 4 inci, folosind o spatulă plată. Repetați până când aveți 4 patties.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Încălziți grăsimea de slănină rezervată în tigaie la foc mediu. Așezați cu grijă 2 prăjituri în tigaie și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați tortele pe o farfurie și repetați cu restul de 2 torturi.
7
Adăugați ulei în tigaie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați salvie și prăjiți, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Transferați Salvia pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie folosind o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
10
Împărțiți carnea de curcan pe fiecare patty și turnați sosul deasupra. Zdrobiți 1 felie de slănină crocantă peste curcan. Dollop cu sosul simplu de afine și garnisiți cu salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Toată TurciaToată Turcia
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SosSos
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
11
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți două vase de copt de 14 pe 9 inci. Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Încălziți puțin ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați untul, țelina și ceapa și gătiți până când legumele sunt ușor rumenite și translucide. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
14
Adăugați cuburile de pâine, amestecul de țelină, bulionul, condimentele și ouăle într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
CondimenteCondimente
țelinățelină
BulionBulion
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Se amestecă bine până se umezește și se presară cu sare și piper. Împărțiți între cele 2 vase de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
16
Coaceți până când partea superioară a umpluturii este ușor crocantă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Adăugați sosul de afine, sucul de portocale, ghimbirul, scorțișoara și sarea într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și reduceți la foc mic. Gatiti, neacoperit, amestecand des pentru a incorpora arome, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Suc De PortocaleSuc De Portocale
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
18
Scoateți cratița de pe foc și răciți-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista