Deluxe Blackberry Pie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Deluxe Blackberry Pie. Această rețetă face 8 porții cu 64 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de mure, nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Catifea albastră, caș de mure și Cupcakes cu brânză cremă de lămâie de mure, și Salată de sfeclă de mure cu pansament Balsamic de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree două căni de mure într-un blender până la lichid. Se strecoară semințele și se toarnă într-o cratiță.
Bateti in 1 1/4 cani de zahar. Gatiti la foc mediu pana la fierbere, amestecand constant si razuind fundul. Păstrați la fierbere timp de 5 minute, apoi scoateți-l de pe foc.
Amestecați amidonul de porumb și țuica într-o cană. Când se amestecă bine, se amestecă în tigaie; se amestecă până când amestecul revine la fierbere.
Scoateți din căldură. Se amestecă nucșoara și scorțișoara. Verificați consistența amestecului; ar trebui să fie ca o budincă subțire. Dacă este necesar, adăugați amidon de porumb și apă amestecată la un raport de 2:1 pentru a se îngroșa.
Umpleți coaja de plăcintă cu celelalte două căni de mure.
Se toarnă piureul de mure peste fructele de pădure proaspete, acoperind uniform. Folosiți fie benzi de aluat încrucișate pentru a acoperi, fie acoperiți cu o foaie solidă de aluat cu fante tăiate în ea. Praf cu zahăr deasupra.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 400 grade F (205 grade C) timp de 35 de minute sau până când crusta se rumeneste.