Deliciul Turcesc Non-Rău
Deliciul turc Non-rău este un fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 100 de porții cu 58 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, apa de trandafiri, mierea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Deliciul Turcesc, Vodka turcească, și Deliciul Turcesc (Lokoom) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți Generos foaia de copt cu spray de gătit și lăsați-o deoparte.
Combinați zahărul, mierea, apa și crema de tartru într-o cratiță de dimensiuni medii (4 litri) și amestecați cu spatula rezistentă la căldură pentru a combina. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare și introduceți termometrul pentru bomboane. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți, fără a amesteca, până când temperatura ajunge la 260 buc.F/127 buc. c (etapa cu bilă tare), aproximativ 15 minute.
Între timp (cu ochii pe siropul de zahăr), faceți amestecul de amidon de porumb: într-o cratiță mare (6 litri), amestecați amidonul de porumb, zahărul cofetarilor, apa și crema de tartru pentru a combina. Odată ce siropul de zahăr ajunge la 250 buc.f/121 buc. c (etapa fermă cu bilă), așezați amestecul de amidon de porumb la foc mediu și gătiți, amestecând constant cu biciul; se va îngroșa și va fierbe rapid, 2 până la 3 minute. Opriți focul, dar lăsați amestecul pe arzătorul fierbinte; se amestecă bine de câteva ori cu un tel și se lasă deoparte.
În acest moment, siropul de zahăr ar trebui să fie aproape de 260 buc.F/127 buc. c (etapa cu bilă tare); când atinge acea temperatură, scoateți-l de pe foc și turnați-l cu grijă în amestecul de amidon de porumb. Se amestecă bine cu telul pentru a se combina. Aduceți totul la fierbere mică la foc mediu. Apoi reduceți focul la minim și gătiți la foc mic, amestecând frecvent cu spatula, până când amestecul este gros și lipicios și o culoare aurie deschisă, 30 până la 45 de minute. Nu-i întoarce spatele! Trebuie să vă asigurați că răzuiți fundul tigaiei cu spatula la fiecare câteva minute pentru a preveni arsurile și cocoloașele.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați aromele: amestecați apa de trandafiri, fisticul și colorantul alimentar (dacă utilizați).
Purtând mănuși de cuptor, turnați imediat bomboanele în foaia de copt pregătită.
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața bomboanelor pentru a preveni formarea unei piele pe măsură ce se răcește. Lăsați-l să se răcească până când s-a setat și este ferm și rece la atingere, 6 până la 8 ore.
Îndepărtați ușor folia de plastic. Pudrați tăblița cu zahărul cofetarilor. Rulați vârful unui cuțit între bomboane și foaie și întoarceți ușor bomboanele pe placa pregătită.
Așezați amestecul de amidon de porumb într-un castron de dimensiuni medii. Îmbrăcați generos un cuțit ascuțit de bucătar cu spray de gătit și folosiți o mișcare blândă de feliere pentru a tăia bomboanele în pătrate de 1 inch. Dragați bucățile în amestecul de amidon de porumb până când sunt bine acoperite.
Păstrați deliciile turcești, stratificate cu hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase timp de până la 1 lună.
Din cartea de bucate Liddabit Sweets Candy: cum să faci bomboane cu adevărat delicioase în propria bucătărie de Liz Gutman și Jen King. Copyright 2012 de Liz Gutman și Jennifer King; fotografie principală Copyright 2012 de Rachel Been. Publicat de Workman Publishing Company, Inc.