Deliciul lui Buddha

Bucuria lui Buddha este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 348 calorii. Un amestec de ghimbir, tofu extrafirm ambalat în apă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până orez brun ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Rețete similare sunt Deliciul lui Buddha, Bucuria lui Buddha (Jai), și Deliciul lui Buddha.
Instrucțiuni
Gatiti orezul brun conform instructiunilor pachetului.
În timp ce orezul gătește, amestecați bulionul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ulei.
Adăugați tofu și gătiți 10 minute sau până când sunt aurii pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Scoateți din tigaie și puneți deoparte.
Adăugați morcovul, porumbul pentru bebeluși și mazărea de zăpadă la tigaie; sotati 3 minute sau până când legumele încep să se înmoaie.
Se amestecă amestecul de bulion. Gatiti 2 minute, amestecand constant. Se amestecă tofu rezervat.
Serviți imediat peste orez.