Delicios! Carne De Porc Învelită Cu Slănină
Delicios! Carnea de porc învelită cu slănină ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă face 50 de porții cu 122 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de chorizo mexican de porc, cățel de usturoi, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Porc De Arțar Învelită Cu Slănină, Cotlet De Porc Învelit Cu Slănină Cu Cireșe, și Nif ' s Porkapalooza (muschi de porc învelit în slănină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Combinați conservele de piersici cu 1 sau mai multe Chipotle tăiate mărunt și 1 cățel mare de usturoi zdrobit. Pune deoparte.
Pe placa de tăiere, filet de porc fluture și lira cu tenderizer de carne la o grosime uniformă.
Întindeți chorizo peste filet.
Întindeți crema de brânză PHILADELPHIA
Întindeți centrul și presărați brânză mărunțită deasupra.
Roll-up muschiulet. Folosind felii de slănină, înfășurați filetul până când este acoperit. Asigurați-vă cu scobitori, dacă este necesar.
Așezați coapsa învelită cu slănină în fontă sau tigaie grea de fund. Gatiti pana cand slanina se rumeneste pe toate partile.
Se scoate din tigaie și se pune într-un vas de copt căptușit cu folie.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când filetul ajunge la 160-165F, acoperind cu glazură în ultimele 5-10 minute de coacere.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5-10 minute înainte de feliere.
Creați slănină caramelizată (yum!): Tăiați restul de slănină în bucăți mici până la medii. Folosind aceeași tigaie, se rumenesc până când sunt crocante.
Scurgeți excesul de slănină, lăsând în urmă 1 până la 2 linguri. În tigaie, adăugați câteva măcinări de piper proaspăt și 1/3 sau mai multe căni de zahăr brun. Se amestecă slănina pentru a acoperi cu amestec de zahăr. Gatiti la foc mic pana se clocoteste, aveti grija sa nu ardeti!
Acum că filetul dvs. este glazurat, gătit și răcit, iar slănina caramelizată este completă, este timpul să serviți. Feliați filetul și așezați-l pe un platou de servire frumos. Acest fel de mâncare poate fi ușor dublat sau triplat, făcându-l un fel de mâncare excelent pentru a servi stil bufet la următoarea petrecere!