Delicioase prim coaste și au Jus
Nevoie de o sos fără gluten și fără lactate? Delicioase Prime Rib și au Jus ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 13617 calorii, 618g de proteine, și 1207g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 94,22 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oregano, țelină, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Granola Delicioasă, Coaste Delicioase De Caise, și Bomboane De Ciocolată Delicioase Cu Nuci De Arțar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tăiați orice bucăți groase de grăsime densă și tare din friptură, dar lăsați zone mai mici de grăsime la locul lor.
Într-un castron, amestecați 2 căni de bază de vită cu usturoi tocat și frecați amestecul cu generozitate pe toată friptura.
Presărați friptura cu 1/2 cană de cimbru proaspăt, 1/2 cană de oregano, boabele de piper negru și sare.
Așezați într-o tigaie de prăjire.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea a format o crustă brună și un termometru de carne citit rapid introdus în cea mai groasă parte a fripturii măsoară 135 grade F (57 grade C), pentru mediu-rar, aproximativ 3 ore. Dacă preferați carnea bine făcută, prăjiți încă 45 de minute.
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să stea în timp ce faceți sosul. Temperatura cărnii va crește cu încă 10 grade pe măsură ce se odihnește.
Se toarnă apa într-o cratiță și se dizolvă 1 lingură de bază de vită în apă.
Se amestecă vinul roșu și se amestecă 1 linguriță de cimbru, 1 linguriță de oregano și praful de usturoi.
Adăugați bucățile de țelină, ceapă și morcov în sos. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți, amestecând des, până când sosul se reduce la jumătate, 20 până la 30 de minute. Se strecoară sosul și se aruncă legumele înainte de a servi sosul cu friptura.