Delicii De Ananas

Delicii De Ananas
Deliciile de ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 42 și costă 20 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 147 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de cireșe maraschino, făină, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pecan Delicii, Buckeye Delights, și Delicii De Marshmallow.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă de unt și zaharuri până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la amestecul de cremă și se amestecă bine. Se amestecă ananasul, nucile și cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AnanasAnanas
CireșeCireșe
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Picătură cu linguri rotunjite 2 in. în afară pe foi de copt unsoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se coace la 425 CP timp de 7-9 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca desculț Bulbuc Roz Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții42
Scor De Sănătate0
Revista