Delfina ' s Carbonara Pizza
Pizza Carbonara de La Delfina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 2049 calorii, 62g de proteine, și 106g de grăsime fiecare. Pentru $6.91 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de guanciale, făină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Delfina ' s Broccoli Rabe Pizza, Delfina ' s Insalata Del Campo, și Gatiti cartea: Ribollita "Da Delfina".
Instrucțiuni
Faceți aluat: puneți drojdie, ulei și 2 căni plus 1 lingură. apă rece de la robinet în vasul unui mixer de stand și amestecați, folosind cârlig de aluat, la viteza cea mai mică, 5 minute sau până când drojdia s-a dizolvat complet.
Adăugați făină și amestecați încă 8 minute.
Acoperiți vasul ușor cu un prosop umezit și lăsați aluatul să crească 20 de minute.
Se adaugă sare și se amestecă la viteză mică până se încorporează și se dizolvă, aproximativ 7 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și tăiați-l în 6 porții egale.
Rotiți fiecare porțiune cu o mișcare circulară de presare într-o minge strânsă.
Așezați pe o foaie de copt ușor făinată.
Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să crească cel puțin 4 ore la temperatura camerei calde. Bilele de aluat au crescut corect atunci când sunt moi, perne și pline de aer.
Încălziți o piatră de pizza sau o foaie de copt pe cel mai mic raft al cuptorului la 550 (sau la fel de mare ca cuptorul), cel puțin 30 de minute.
Tăiați ceapa verde în șuvițe lungi, înmuiați-o în apă rece timp de 20 de minute și scurgeți-o într-o strecurătoare. Pune deoparte.
Aduceți o oală mică cu apă la fiert, adăugați guanciale și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Lucrând cu 1 bilă de aluat la un moment dat (păstrați restul bine acoperit), așezați pe o coajă de pizza bine făinată sau o foaie de copt. Să se întindă într - un 11-la 12-in. cerc, mai întâi atingeți centrul mingii cu vârful degetelor pentru a o dezumfla ușor. Apoi, împingeți-l spre exterior din centru cu vârful degetelor. Apoi ridicați cercul de aluat și, ținându-l sub jantă, rotiți-l ca un volan, lăsând gravitatea aluatului să-l ajute să se întindă. Trageți aluatul peste spatele mâinilor și întindeți ușor spre exterior, rotind periodic. Flop aluatul întins în jos pe coaja de pizza.
Întindeți aproximativ 1/2 cană pecorino uniform peste aluat. Se acoperă cu o treime din ceapa verde, apoi o treime din guanciale. Măcinați puțin piper și stropiți cu 3 linguri. cremă. Dați coajei o agitare bună la fiecare câteva secunde pentru a împiedica aluatul să se lipească.
Plantați vârful cojii de pizza (sau marginea lungă a foii de copt) pe piatra de pizza și împingeți pizza rapid pe piatră (sau foaie preîncălzită).
Coaceți 2 minute, apoi scoateți din cuptor cu coaja de pizza sau foaia de copt, crăpați un ou în centru, împingeți ușor înapoi în cuptor din coajă cu degetele și coaceți încă 3 minute. Chiar înainte de servire, trageți un cuțit prin ou pentru a-l întinde.
Repetați cu 2 bile de aluat și toppingurile rămase (restul de 3 bile de aluat în mod diferit sau înghețați).
Faceți înainte: formați aluatul în bile (prin pas
și se răcește peste noapte, bine acoperit cu folie de plastic, în loc să lase să se ridice pe tejghea (se va ridica încet în frigider). De asemenea, puteți congela aluatul până la 2 săptămâni (lăsați aluatul răcit sau congelat să ajungă la temperatura camerei înainte de întindere).
* Găsiți la magazinele alimentare bine aprovizionate și piețele italiene.