Delaware Blue Crab Boil
Delaware Blue Crab Boil necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 54 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 1,37 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Un amestec de pudră de chili, semințe de muștar, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 97%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Crab Boil, Crab Boil și Carolina Crab Boil.
Instrucțiuni
Zdrobiți semințele de mărar, muștarul și chimenul într-o râșniță de condimente sau cu un mojar și un pistil.
Turnați condimentele într-o oală de 5 galoane împreună cu pudra de chili, boia de ardei, fulgi de ardei roșu, rozmarin, cimbru, mărar, salvie și pătrunjel. Umpleți oala pe 3/4 cu apă și aduceți la fierbere la foc intens.
Adăugați crabii albaștri, acoperiți oala și fierbeți până când toate cojile devin roșii, iar carnea nu mai este translucidă, aproximativ 20 de minute. Amestecați ocazional crabii în timp ce fierb pentru a asigura o gătire uniformă.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pindar Peacock Chardonnay. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Pindar Peacock Chardonnay]()
Pindar Peacock Chardonnay
Vioi, vioi, cu note de para si mere, note subtile de vanilie de la invechirea stejarului. Un vin grozav la un preț excelent. Superb cu pește, vițel și brânzeturi. Vinul alimentar suprem.