Degetele vrăjitoarei Cheddar
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă degetele vrăjitoarei Cheddar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 54 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ou, unt, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Witch Fingers, Degete De Vrăjitoare Din Grâu Integral, și Bacon Cheddar Degete De Pui.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau castron, rotiți sau frecați împreună untul, brânza, făina și făina de porumb până când amestecul are textura de nisip umed.
Adăugați oul și învârtiți sau amestecați cu o furculiță până când aluatul se ține împreună.
Răzuiți aluatul pe o foaie de hârtie de gătit sau pergament, de la 12 la 14 in. wide și despre 14 în. lung. Top cu o altă foaie de hârtie de dimensiuni egale și aluat pat într-un 1/2-in.- cerc gros. Înfășurați în plastic și congelați 15 minute sau refrigerați până la 3 zile.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 8 in. wide și 10 în. lung, lucrând cu atenție pentru a evita cutele din hârtie. Reveniți la congelator timp de 15 minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați hârtia de sus și folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia aluatul în 30 de benzi, fiecare de aproximativ 1/2 in. gros și 5 în. lung.
Așezați fiecare bandă pe o foaie mare de copt.
Presărați sare după gust, apoi folosiți degetele pentru a rotunji partea superioară a fiecărei benzi în formă de vârf al degetului. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a înscrie linii superficiale de "articulație" în fiecare deget, apoi apăsați un "cui" de migdale în vârf. Dacă doriți, îndoiți fiecare deget în locuri pentru a face să pară noduros.
Coaceți degetele până la un maro deschis, aproximativ 15 minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci.