Degetele de pui "prăjite" la cuptor cu sos de scufundare cu miere-muștar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați degetele de pui "prăjite" la cuptor cu sos de scufundare cu miere-muștar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,01 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți lapte de unt, piept de pui, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma fulgii de porumb, puteți urma acest fel principal cu Fulgi De Porumb-Ciocolată-Chip-Marshmallow Cookie-Uri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Degete de pui învelite cu șuncă cu sos de scufundare cu caise-muștar, Seria Superbowl-Degete De Pui Prajite La Cuptor Cu Mustar De Miere, și Degete de pui prăjite la tigaie cu sos picant.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați mierea și muștarul într-un castron mic; acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti puiul, combinați puiul și Zara într-un vas puțin adânc; acoperiți și răciți 15 minute.
Scurgeți puiul, aruncând lichidul.
Combinați fulgii de porumb și următoarele 5 ingrediente (fulgi de porumb prin piper) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați 4 bucăți de pui în pungă. Sigilați și agitați pentru a acoperi. Repetați procedura cu puiul rămas.
Întindeți uleiul uniform într-o tigaie cu jeleu și aranjați puiul într-un singur strat în tigaie.
Coaceți la 400 timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.