Degetele De Pui Italiene

Rețeta italiană degetele de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 220 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați unt, oferte de piept de pui, condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Degete De Pui Italiene Crocante La Cuptor, Creație De Gătit: Degete De Pui Învelite În Slănină Italiană, și Degete De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit. În castron mediu, aruncați puiul și oul.
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți amestecul Bisquick și condimentul Italian; sigilați punga și agitați pentru a amesteca.
Adăugați pui; sigilați punga și agitați pentru a acoperi puiul cu amestec Bisquick.
Așezați puiul într-un singur strat în tigaie.
Coaceți descoperit 14 până la 16 minute, transformând puiul după 6 minute, până când puiul este maro și crocant la exterior și nu mai este roz în centru.
Se servește cu sos de paste pentru scufundare.