Degete de tort de pește
Degetele de tort de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 350 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 30 de fani. Un amestec de ulei de floarea soarelui, ouă, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Degete De Pește, Degete de pește de casă, și Degete De Pește Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Copii: scrisul cu caractere aldine este pentru voi, adulții: restul este pentru voi. Fă niște piure. Puneți cartofii într-o tigaie cu apă rece și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se reduce focul și se lasă somonul. Reduceți focul și fierbeți încă aproximativ 3-5 minute până când peștele este gătit. Ridicați peștele pe o farfurie cu o lingură cu fante. Continuați să gătiți cartofii până se înmoaie, apoi scurgeți. Puneți cartofii într-un castron și puneți-l pe copilul dvs. să-i zdrobească.
Fulgi de pește. În timp ce cartofii se gătesc, îndepărtați pielea de pe fileurile de macrou și determinați-l pe copilul dvs. să descuameze carnea într-un castron mic, pe care îl pot gusta în acest moment, dacă le place.
Adăugați coaja de lămâie în cartof și mai amestecați ceva. Apoi adăugați tot peștele în fulgi și amestecați bine, nu vă faceți griji cu privire la ruperea peștelui. Dacă doriți, împărțiți amestecul în jumătate și adăugați orice ingrediente adulte în această etapă. Se lasă până se răcește suficient pentru a se descurca.
Rulați în cârnați lungi. Făinați ușor o suprafață și spargeți ouăle într-un vas. Puneți copilul să le bată în timp ce răsturnați pesmetul într-un alt fel de mâncare. Apoi cereți-le să împartă piureul în opt și să le rostogolească pe făină în cilindri lungi și grași.
Scufundați-le în ou. Lucrând metodic, rulați cârnații cu grijă în ou.
Se acoperă în pesmet crocant. Odată ce cârnații sunt complet acoperiți cu ou, rulați-i în pesmet, asigurându-vă că sunt bine acoperiți. Degetele pot fi acum păstrate la frigider timp de 2-3 zile sau congelate timp de 1 lună. Pentru a găti din congelat,
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Stropiți puțin ulei de măsline peste degetele tortului de pește și coaceți timp de 25-30 de minute, până când sunt fierte și aurii.
Ia un ADULT să le gătească.
Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți degetele în loturi. Sfârâie-le timp de 8-10 minute, întorcându-se regulat până când sunt complet aurii, apoi ridică-le pe hârtie de bucătărie pentru a se scurge. Păstrați-le calde într-un cuptor mic în timp ce gătiți restul.
Faceți un sos gustos. În timp ce gătiți degetele, copilul dvs. poate amesteca maioneza cu sucul de lămâie și usturoiul, apoi le poate face să-l răstoarne într-un vas mic.
Serviți degetele tortului de pește pe o farfurie cu mazărea, năsturelul și o parte din scufundarea maionezei pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio]()
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa