Degete de pâine prăjită franceză cu sirop de arțar Bourbon de ghimbir
Degetele de toast francez cu ghimbir Bourbon sirop de arțar este un primal și vegetarian masa de dimineață. O porție conține 70 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de unt, extract de vanillan, broiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză Peach-Bourbon alb cu sirop de arțar Peach-Pecan Alb, Pâine prăjită franceză cu sirop de arțar cu unt de arahide, și Pâine prăjită umplute cu banane și sirop de arțar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați siropul de arțar și ghimbirul într-o cratiță mică și dați la fiert la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta ghimbirul și aruncați. Amestecați bourbonul și păstrați-l cald în timp ce faceți degetele de pâine prăjită franceză.
Așezați două rafturi în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament și pulverizați ușor cu spray de gătit.
Feliați brioșa în felii de 2 inci și apoi tăiați fiecare felie în trei până la patru degete cu lățimea de 1 inch. Într-un castron mare amestecați ouăle, laptele, untul, vanilia, bourbonul și sarea. Îndepărtați degetele în amestecul de ouă, lăsați excesul să se scurgă și apoi puneți-le pe foaia de copt.
Coaceți degetele până când sunt ferme și se rumenesc, 15 până la 18 minute, răsturnând degetele peste jumătatea coacerii.
Se servește cald cu siropul.