Degete de pâine prăjită franceză cu sirop de arțar Bourbon de ghimbir

Degete de pâine prăjită franceză cu sirop de arțar Bourbon de ghimbir
Degetele de toast francez cu ghimbir Bourbon sirop de arțar este un primal și vegetarian masa de dimineață. O porție conține 70 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de unt, extract de vanillan, broiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză Peach-Bourbon alb cu sirop de arțar Peach-Pecan Alb, Pâine prăjită franceză cu sirop de arțar cu unt de arahide, și Pâine prăjită umplute cu banane și sirop de arțar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați siropul de arțar și ghimbirul într-o cratiță mică și dați la fiert la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta ghimbirul și aruncați. Amestecați bourbonul și păstrați-l cald în timp ce faceți degetele de pâine prăjită franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1
Așezați două rafturi în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament și pulverizați ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Feliați brioșa în felii de 2 inci și apoi tăiați fiecare felie în trei până la patru degete cu lățimea de 1 inch. Într-un castron mare amestecați ouăle, laptele, untul, vanilia, bourbonul și sarea. Îndepărtați degetele în amestecul de ouă, lăsați excesul să se scurgă și apoi puneți-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
BrioșăBrioșă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Coaceți degetele până când sunt ferme și se rumenesc, 15 până la 18 minute, răsturnând degetele peste jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Se servește cald cu siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista