Degete De Pui Cu Nucă De Cocos
Degetele de pui de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,7 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 544 calorii, 39G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Un amestec de nucă de cocos, piper, mareou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Norecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Degete De Pui Cu Nucă De Cocos, Degete De Pui Cu Nucă De Cocos, și Degete Crocante De Pui Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Adăugați chutney-ul de mango, sosul dulce de chili și oțetul într-un castron mic și amestecați pentru a combina.
Se amestecă pudra de curry, sarea și piperul negru și se presară generos toate părțile puiului cu amestecul.Obțineți 3 boluri mici și adăugați făina într-unul, oul în altul și nuca de cocos în al treilea.
Bateți oul până la culoare uniformă. Înveliți puiul într-un strat subțire și uniform de făină.Înmuiați puiul în ou și acoperiți complet. Aruncați puiul în nuca de cocos mărunțită și aruncați puiul în jur pentru a acoperi uniform cu nucă de cocos. Repetați cu restul ofertelor de pui.
Adăugați 1,5 inci (4 centimetri) de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și încălziți la 340 de grade F (170 C). Pregătiți un suport de sârmă căptușit cu un prosop de hârtie. Prăjiți puiul în loturi, răsturnând la jumătate până se rumenesc pe ambele părți.
Scurgeți pe suportul căptușit cu un prosop de hârtie și serviți cu sosul.