Degete De Pui Bătute La Grătar
Degetele de pui bătute la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 588 calorii, 45g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți sos de grătar cu fum de miere, sos de grătar cu fum de miere, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bere Bătută De Pui, Pui bătut cu bere cu chihlimbar Aioli, și Pui Prăjit Cu Iaurt Bătut Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare piept de pui în fâșii de 3 x 1 inch și dați deoparte.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime.
Bateți împreună zară, 3/4 cană sos de grătar și ouă într-un bol. Bucăți de pui de dragare în amestec de făină; scufundați în amestec de zară și dragați din nou în amestec de făină. (Dacă făina devine gumă, trebuie doar să apăsați în bucăți de pui.)
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 1/2 inci într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez; se încălzește la 36
Prăjiți puiul, în loturi, 5 până la 7 minute sau până la auriu.
Scurgeți pe rafturi de sârmă peste prosoape de hârtie.
Se servește cu sos suplimentar de grătar.
Cotlete de porc ponosite la grătar: înlocuiți Cotletele de porc dezosate de 3 kilograme pentru pui și continuați conform instrucțiunilor. Pentru o idee delicioasă de servire, serviți cotletele gătite în biscuiți.