Degete de pește groase cu piure de mazăre și mentă
Degetele de pește groase cu piure de Pean și mentă durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.3 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 247 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, unt, Cod pacific și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Gătit cu copii: degete de pește groase, Indesata pește degetele cu cheat ' s lemon aioli, și Degete De Pește sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 1/4 căni. Aranjați pesmetul pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 timp de 5 minute sau până devine auriu. Se răcește; așezați într-un vas superficial.
Tăiați peștele în bucăți de 16 (3 x 1 inch); se usucă cu prosoape de hârtie.
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați făina și oul în vase separate de mică adâncime. Dragă 1 deget de pește în făină, scuturând orice exces. Înmuiați peștele în ou; dragă în pesmet. Repetați procedura cu restul de pește, făină, ou și pesmet. Aranjați peștele acoperit pe o grătar pe o foaie de copt; acoperiți ușor peștele cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă mazărea; acoperiți și gătiți 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă untul, menta, restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper.
Așezați amestecul de mazăre într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Așezați aproximativ 1/3 cană de piure de mazăre în mijlocul fiecăreia dintre cele 4 farfurii. Stivați 4 degete de pește pe piure.
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.