Degete De Pește Crocante
Crispy Fish Fingers ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 302 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, pâine, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până iaurt simplu degresat ai putea urma acest curs principal cu Iaurt De Var ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Degete De Pește Crocante, Degete de pește crocante cu salată de fermă Jalapeno, și Degete Crocante De Pui.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți pâinea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se formează firimituri de pâine. Prăjiți firimiturile într-o tigaie mare, uscată, antiaderentă, la foc mediu-mare, amestecând frecvent și rupând firimiturile cu o lingură dacă încep să se lipească, până când sunt crocante și aurii, aproximativ 2 minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit cu ulei de măsline. Pe o farfurie, combinați făina, sarea și piperul.
Tăiați fileurile în benzi de 4 pe 1 inch. Câteva bucăți la un moment dat, înmuiați peștele în amestecul de făină, îndepărtând excesul. Înmuiați peștele în ou și apoi firimiturile de pâine. Aranjați pe foaia de copt și continuați până când tot peștele este pâine.
Coaceți până devin aurii și fierte, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați iaurtul, maioneza, muștarul, sosul Worcestershire, arpagicul și cayenne, dacă utilizați. Condimentează, după gust, cu piper negru proaspăt măcinat.
Sursa excelenta de: proteine, niacina, vitamina B12, mangan, fosfor, seleniu
Sursă bună de: fibre, tiamină, riboflavină, vitamina B6, Vitamina D, calciu, cupru, fier, magneziu, potasiu
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.