Degete de mămăligă și sos de roșii' Blood Red'

Degete de mămăligă și sos de roșii' Blood Red'
Degetele de mămăligă și sosul de roșii roșii este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 793 calorii, 26g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un sos accesibil. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare și piper, parmezan, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Degete de mămăligă cu fasole și roșii, Sos de roșii-busuioc cu mămăligă, și Mamaliga cu sos de rosii-Shiitake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 12 frigarui din lemn
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Pregătiți polenta adăugând-o la 1 litru de apă clocotită, cu un vârf de sare. Se amestecă aproximativ 15 minute, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se ia de pe foc și se adaugă untul și parmezanul. Gustați și condimentați, apoi turnați într-o tavă și lăsați să se răcească în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Acum faceți sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
5
Încălziți o tigaie, adăugați puțin ulei de măsline și prăjiți încet ceapa până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați roșiile de prune, busuiocul și roșiile uscate la soare și continuați să fierbeți câteva minute. Gust și sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Prune RoșiiPrune Roșii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Întoarceți polenta răcită și tăiați-o în degete late de 1 inch (2 centimetri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8
Așezați bucățile pe frigarui, apoi rumeniți-le pe toate părțile într-o tigaie fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Serviți frigăruile de mămăligă cu sosul de roșii 'blood red'.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateMediu
Gata În41 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista