Degete de mămăligă și sos de roșii' Blood Red'
Degetele de mămăligă și sosul de roșii roșii este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 793 calorii, 26g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un sos accesibil. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare și piper, parmezan, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Degete de mămăligă cu fasole și roșii, Sos de roșii-busuioc cu mămăligă, și Mamaliga cu sos de rosii-Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 12 frigarui din lemn
Pregătiți polenta adăugând-o la 1 litru de apă clocotită, cu un vârf de sare. Se amestecă aproximativ 15 minute, până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se adaugă untul și parmezanul. Gustați și condimentați, apoi turnați într-o tavă și lăsați să se răcească în frigider.
Acum faceți sos de roșii.
Încălziți o tigaie, adăugați puțin ulei de măsline și prăjiți încet ceapa până devine aurie.
Adăugați roșiile de prune, busuiocul și roșiile uscate la soare și continuați să fierbeți câteva minute. Gust și sezon.
Întoarceți polenta răcită și tăiați-o în degete late de 1 inch (2 centimetri).
Așezați bucățile pe frigarui, apoi rumeniți-le pe toate părțile într-o tigaie fierbinte.
Serviți frigăruile de mămăligă cu sosul de roșii 'blood red'.