Degete Crocante De Pui De Nucă De Cocos
Degetele crocante de pui de nucă de cocos necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 91 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de jumătăți de piept de pui, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Degete Crocante De Pui De Nucă De Cocos, Degete Crocante De Pui De Nucă De Cocos, și Degete De Pui Crocante.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se amestecă nucă de cocos, făină, sare, piper și praf de usturoi în castron mediu. Înmuiați fâșiile de pui în ou, apoi acoperiți cu amestec de nucă de cocos.
Așezați într-o tigaie superficială.
Coaceți 25 de minute sau până când puiul este rumenit și gătit, întorcându-se o dată.
Se servește cu sos de scufundare de caise, dacă se dorește.
Se amestecă 1 cană de conserve de caise și 2 linguri de muștar Dijon până se amestecă bine.