Degetare cu ciuperci și anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 118 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de paste degetare, parmezan, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Încercați Gem Degetare, Pui cu ciuperci și anghinare, și Carne de porc cu anghinare și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați uleiul de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați ciupercile și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sare
5
Se sotează, amestecând ocazional, până când toată umezeala s-a evaporat și ciupercile s-au fiert, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6
Adăugați Marsala și continuați să gătiți până când aproape tot vinul s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
7
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Se amestecă sarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
9
Scurgeți pastele și adăugați-le în ciuperci, Marsala și ceapă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Ceapă
Paste
10
Adăugați inimile de anghinare, parmezanul și smântâna și gătiți până când anghinarea se încălzește, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Anghinare
Parmezan
Pătrunjel
Piper
Cremă
11
Transferați într-un castron de servire și serviți.