Deep Fried Black Eyed Peas
Deep Fried Black Eyed Peas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 159 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ceapă, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Pui Prăjit Cu Mazăre Cu Ochi Negri Și Sos De Lapte, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați mazărea cu ochi negri într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte.
A doua zi, scurgeți și clătiți mazărea.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi mazărea cu 3 inci, apoi se amestecă ceapa, frunzele de dafin și ardeiul jalapeno. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când mazărea este fragedă, dar nu moale, 40 până la 50 de minute.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a menține mazărea acoperită în timp ce gătiți.
Scurgeți mazărea într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și întindeți-le pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie sau prosoape de vase pentru a se scurge. Aruncați frunzele de dafin și dați la frigider mazărea până când sunt gata de prăjit.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C).
Turnați cu grijă aproximativ 1 1/2 căni de mazăre în uleiul fierbinte pe Lot și prăjiți până când sunt crocante, 4 până la 7 minute.
Scoateți mazărea, scurgeți-o pe prosoape de hârtie și aruncați mazărea fierbinte într-un castron cu condimente de fructe de mare și sare kosher.