Deep Fried Black Eyed Peas

Deep Fried Black Eyed Peas
Deep Fried Black Eyed Peas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 159 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ceapă, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Pui Prăjit Cu Mazăre Cu Ochi Negri Și Sos De Lapte, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați mazărea cu ochi negri într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
2
A doua zi, scurgeți și clătiți mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
3
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi mazărea cu 3 inci, apoi se amestecă ceapa, frunzele de dafin și ardeiul jalapeno. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când mazărea este fragedă, dar nu moale, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
ApăApă
MazăreMazăre
4
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a menține mazărea acoperită în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
5
Scurgeți mazărea într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și întindeți-le pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie sau prosoape de vase pentru a se scurge. Aruncați frunzele de dafin și dați la frigider mazărea până când sunt gata de prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Turnați cu grijă aproximativ 1 1/2 căni de mazăre în uleiul fierbinte pe Lot și prăjiți până când sunt crocante, 4 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Scoateți mazărea, scurgeți-o pe prosoape de hârtie și aruncați mazărea fierbinte într-un castron cu condimente de fructe de mare și sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare
Sare KosherSare Kosher
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
9
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista